Ανακύκλωση

Ανακύκλωση

Χορηγοί

Σχόλια

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ Β΄ ΤΥΠΟΥ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ “REVIVE ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ 1000 ΛΙΤΡΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ 150 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙΚΙΑΚΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΛΙΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Ή ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΤΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: 1 ΛΙΤΡΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΥΠΑΝΕΙ ΕΩΣ 150.000 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟΥ!!! Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΗ ΠΟΥ 1 ΛΙΤΡΟ ΠΑΡΑΓΕΙ 800 ML ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ

Επίσης, το Κατάστημά μας σε συνεργασία με το Σωματείο Υπαλλήλων, συμμετέχει σε προγράμματα ανακύκλωσης ηλεκτρικών στηλών (μπαταριών), μέσω της εταιρίας «ΑΦΗΣ Α.Ε» και ανακύκλωσης λαμπτήρων, μέσω της εταιρίας «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε».

Από τις 8 Φεβρουαρίου 2010 έγιναν 20315 visitors (47348 hits) Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας!

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free